پژواک اندیشه

۹ مطلب در آذر ۱۳۹۵ ثبت شده است

در این کتاب[استراتژی اندیشکده های پنتاگونی و سناریوهای براندازی] می خوانید:


با توجه به تهاجم برنامه ریزی شده و پر سرعت قدرت های سلطه جو، خصوصاً ایالات متحده آمریکا در عملیات روانی، نبردهای سنگین رسانه ای، جنگ نرم افزاری و حرکت های استراتژیک فرهنگی و علمی که به صورت بسیط و در اشکال مختلف ایجاد گردیده، لازم است جهت تقویت و ترویج هویت دینی، فرهنگی، ملی و تحکیم فرهنگ متعالی ایرانی، در گام نخست با اهداف مراکز علمی، تحقیقاتی، رسانه ای و پژوهشی غرب که در راه پیشبرد اهداف سلطه جویانه فعالیت می نمایند، آشنایی داشته باشیم. 


معرفت به استراتژی ها، تاکتیک ها و عملکرد این مراکز جهت مقابله با تهدیدات نرم آن ها ضروری بوده و خیز بلند تخصصی در راستای تقویت پایگاه قدرت نرم جمهوری اسلامی محسوب می شود. 


بصیرت افزایی علمی و ارتقاء آگاهی و دانش مورد نیاز مجاهدان فرهنگی و رسانه ای کشور از دیگر دستاوردهای این آگاهی خواهد بود. 


بدیهی است کتاب حاضر، نوشتاری هرچند ناقص و ناتمام در راستای این رسالت عظیم و رفیع می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ آذر ۹۵ ، ۲۳:۱۴
ژورنالیست

نمایی کلی از این کتاب:


"استراتژی اندیشکده های پنتاگونی و سناریوهای براندازی" مجموعه ای است چهار جلدی که با نگاهی متفاوت و کاملاً تخصصی به تبیین نقش و اهداف مؤسسات، نظریه پردازان، بازوان اجرایی و رسانه ای ایالات متحده آمریکا در براندازی حکومت های مستقل در کشورهای هدف(اروپای شرقی و جمهوری اسلامی ایران) در مقوله ی براندازی نرم و هم چنین استراتژی های حاکم بر سناریوهای اسلام هراسی و ایران هراسی می پردازد. 


جلد اول: مفاهیم، استراتژی ها و کشورهای هدف.


جلد دوم: اندیشکدها، رسانه ها و مراکز تصمیم گیری.


جلد سوم: ژنرال ها و نظریه پردازان پنتاگونی.


جلد چهارم: شوالیه های وطنی.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ آذر ۹۵ ، ۲۳:۱۴
ژورنالیست

نام کتاب: 

استراتژی اندیشکده های پنتاگونی و سناریوهای براندازی ( دوره 4 جلدی ) 

مؤلف:

رضا تقی آبادی

ناشر:

نظری _ تهران 

سال:

1395


کتب مرتبط از همین مؤلف:

# کشف الاسرار استکبار ستیزی 

# نفوذ 

# هژمونی و دکترین روابط ایران و آمریکا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ آذر ۹۵ ، ۲۳:۱۱
ژورنالیست

جهان اسلام طی دهه های اخیر آبستن تحولات و انقلاب های بزرگ فکری، فرهنگی و اجتماعی بوده است که جنبش ها و جریان های فکری معاصر در جهان اسلام، نقش به سزایی را در این تحولات ایفاء کرده اند. 

جنبش هایی که تأثیرات فراوانی را در کشورها و حتی فراتر از مرزهای جغرافیایی در جهان اسلام و در سطح بین المللی به همراه داشته اند. 

از این رو تحلیل صحیح از وقایع و تحولات جهان اسلام در عصر حاضر و پیش بینی مسیر حرکت توده ها ، ملل و جریان های مؤثر در آینده در گرو شناخت صحیح از ریشه ها، تفکرات، شخصیت ها و اهداف این جنبش ها و جریان های فکری است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ آذر ۹۵ ، ۲۳:۰۹
ژورنالیست

نام کتاب: 

نسیم بیداری 

مؤلف:

رضا تقی آبادی 

ناشر: 

نظری _ تهران 

سال:

1394

کتب مرتبط از همین مؤلف: 

# طلیعه بیداری 

# خاورمیانه اسلام 

# طلایه داران بیداری اسلامی 

# دوره 2 جلدی اتحاد جماهیر اسلامی 

# نقطه عطف

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ آذر ۹۵ ، ۲۳:۰۹
ژورنالیست

نام کتاب: 

قانون اساسی و منشور مدیریت حکومت علوی 

مؤلف:

رضا تقی آبادی 

با مقدمه:

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری

ناشر:

نظری _ تهران

سال:

1393

کتب مرتبط از همین مؤلف:

# سیمای مدیران در بیان امیرمؤمنان

# سیره عملی سیاست، مدیریت و حکومت علوی 

# گلشن اسرار در مدح امیر ابرار 

# آئینه طلعت نمای غدیر 

# حدیث ریزش و رویش 

# سرّ دلبری در حدیث رهبری 

# در امتداد خورشید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ آذر ۹۵ ، ۲۳:۰۶
ژورنالیست

☘ برگی از تاریخ:

انهدام  دانش ایرانیان توسط اعراب


                                                                               🌺🌺🌺   


زمانی که اعراب، ایران را فتح کردند و به تعداد غیرقابل توصیفی کتاب و جزوات علمی رسیدند؛ سعد بن ابی وقاص در نوشته ای از عمر بن خطاب درخواست کرد اجازه دهد تا این کتاب ها به عنوان غنیمت جنگی میان مسلمین تقسیم شود، در آن زمان عمر پاسخ داد:

 آن ها را به آب بیانداز، اگر آن چه در آن ها است رهنمودهای درستی است، خداوند برای ما رهنمودهای بهتری فرستاده و اگر نادرست است، خداوند ما را از آن ها نجات داده است. 

بنابراین اعراب، کتاب ها را به آب یا به آتش انداختند و بخش مهمی از دانش ایران زمین و ایرانیان از بین رفت. 



📚  تاریخ ابن خلدون، ص373 به نقل از: تاریخ طبری 📚


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آذر ۹۵ ، ۰۸:۰۱
ژورنالیست

فرهنگسرای تهران برگزار می‌کند

رونمایی از کتاب قانون اساسی و منشور مدیریت حکومت علوی

فرهنگسرای تهران با مشارکت انتشارات نظری، آیین رونمایی از کتاب قانون اساسی و منشور مدیریت حکومت علوی تالیف رضا تقی‌آبادی را روز یکشنبه 25 مهر ماه ساعت 15 برگزار می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی آنا، فرهنگسرای تهران ویژه برنامه طعم مطالعه را با آئین رونمایی ازکتاب قانون اساسی و منشور مدیریت حکومت علوی تالیف رضا تقی‌آبادی و با مقدمه‌ای از حضرت آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی عضو محترم هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و نماینده محترم مقام معظم رهبری در استان مرکزی و امام جمعه اراک برگزار می‌کند.

در معرفی این کتاب می‌خوانیم:

«بهترین شناسنامه و گویاترین سند شناسایی هر حکومت و کشور قانون اساسی آن است که متضمن آرمان‌ها، ایده‌ال‌ها و اهداف معیارهای ارزشی حاکم بر آن جامعه می‌باشد و...»

در این برنامه نویسنده کتاب آقای رضا تقی‌آبادی‌، جناب آقای جعفر حاجی کریم نظری مدیر مسؤل محترم انتشارات نظری و عضو هیأت مدیره مجمع ناشرین دفاع مقدس، سرکار خانم دکتر خرمرودی روانشناس و از مدیران صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام دکتر مجتبی راشدی نویسنده و استاد حوزه و دانشگاه، استاد سیروس اسعدی، تاریخ نگار؛ استاد قاسم نخجوانی شاعر معاصر و حجت الاسلام و المسلمین حاج محسن منصوری استاد حوزه و دانشگاه و معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان  به عنوان سخنران برنامه حضور خواهند داشت.

علاقمندان جهت شرکت در این برنامه می‌توانند در روز یادشده به میدان المپیک، خیابان ساحل، بوستان باغ نو، سالن طهرون در فرهنگسرای تهران مراجعه کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آذر ۹۵ ، ۰۷:۴۸
ژورنالیست

تئوری کیش شخصیت :


یکی از خصائص رذیله حاکمان و فرمانروایان داشتن کیش شخصیت است.

 کیش شخصیت پدیده‌ای است که در آن یک شخص با استفاده از رسانه‌های گروهی و تبلیغات سیاسی از خود وجهٔ عمومی آرمانی و قهرمانانه‌ای ارائه می‌دهد. 

این پدیده با استفاده از تعریف و تمجید در رسانه‌ها و نیز ایجاد جوی که در آن شخص فارغ از پاسخگویی و یا مصون از اشتباه است بوجود می‌آید. 

کیش شخصیت غالباً در حکومت‌های تمامیت‌خواه و غیر مردم‌سالاری بر پا می‌شوند.

موسلینی ، هیتلر ، استالین ، صدام ، قذافی و رهبران کره شمالی از این دست حاکمان بوده اند. 


اما نوع بدتری از کیش شخصیت آن است که تعریف و تمجیدها رنگ مذهبی و مقدس و خدا گونه پیدا کند. شخص فرمانروا معیار و ملاک حق باشد و مبنای اعتقاد مردم به دین و دنباله خدا در روی زمین قرار گیرد. 

در چنین حالتی کوچکترین نقد و پرسشی از حاکم ، گناه و معصیت تلقی می شود، فرد منتقد خارج از دین خدا قرار می گیرد و دستگاه حاکمه حق دارند بنام خدا و به بهانه جلوگیری از فساد و گناه و دفع فتنه هر آنچه می خواهند با فرد منتقد و پرسشگر انجام دهند و به هر نحو که اراده کنند او را سرکوب نماید. در حقیقت غیر از تبلیغات سیاسی و حکومتی ، تبلیغات مذهبی نیز به خدمت ساختن چهره ای مقدس و الوهی از فرد فرمانروا در می آیند. 

اولین آسیب این وضعیت برای شخص حاکم است اما آسیب جدی از آن کسانی است که مبنای دینداری خود را اشخاص و افراد قرار داده و تحت تاثیر رسانه های تبلیغاتی و تبلیغات مذهبی افراد را ملاک و معیار حق قرار می دهند و دنیا و آخرت خود را فدای تحقق خواسته حاکم می کنند.

 نمونه آن را در حکومت بنی امیه و بنی عباس شاهدیم که نتیجه آن خارجی دانستن فرزندان پیامبر و به شهادت رساندن آنان به دست مومنین و متدینین به اسلام بوده است. 

این مشکل امروز هم در میان جامعه ما دیده می شود.چه بسا افرادی که هوادار شخصیتی و یا سازمان گروهی شدند و بی تأمل و اندیشه دل به آنان بسته، دنبالشان راه افتادند؛ اما همین که شخصیت مورد نظرشان دچار انحراف شد، آنها نیز منحرف شدند.

 سازمان مجاهدین خلق نمونه روشن این انحراف در زمانه ماست. 


امام علی در میانه جنگ جمل از سوی یکی از مسلملنان مورد پرسش قرار می گیرد که طلحه و زبیر و فرماندهان سپاه مقابل نیز از صحابی پیامبر و از قاریان قرآنند و چگونه می توانند بر سبیل باطل باشند؟

 امام علی علیه السلام در پاسخ نمی گوید ملاک حق باطل منم بلکه می فرماید:

 اِنَّکَ لَمَلْبُوسٌ عَلَیْکَ، اِنَّ الْحَقَّ وَ الْباطِلَ لا یُعْرَفانِ بِاَقْدارِ الرِّجالِ، اِعْرِفِ الْحَقَّ تَعْرِفْ اَهْلَهُ وَ اعْرِفِ الْباطِلَ تَعْرِفْ اَهْلَهُ سرت کلاه رفته و حقیقت بر تو اشتباه شده. حق و باطل را با میزان قدر و شخصیت افراد نمی شود شناخت. 

این صحیح نیست که تو اول شخصیتهایی را مقیاس قرار دهی و بعد حق و باطل را با این مقیاسها بسنجی: فلان چیز حق است چون فلان و فلان با آن موافقند و فلان چیز باطل است چون فلان و فلان با آن مخالف. نه، اشخاص نباید مقیاس حق و باطل قرار گیرند. این حق و باطل است که باید مقیاس اشخاص و شخصیت آنان باشند

این تعلیم آگاهی بخش، انسان را برای حفظ ایمان و دین خویش در دژی استوار قرار می دهد؛ چون همیشه مردانی در میان امت اسلامی هستند که به مقام و منصب های بزرگ می رسند و توجه همگان را به خود جلب نموده آدمی به آنان گرایش پیدا می کند و آنان را معیار حق و باطل می پندارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ آذر ۹۵ ، ۰۷:۴۱
ژورنالیست